Carwash

Auto-Wash Rondpunt is opgericht in 1993. Wij zijn dus al 20 jaar een gevestigde waarde in Roeselare, waar we toch dat ietsje meer aan al onze klanten bieden. Sinds jaar en dag dragen wij kwaliteit en service immers hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze slogan: 'Wij wassen uw auto tot in de ...'

1. Manuele voorwas

Eerst wordt uw wagen met de hogedrukspuit manueel afgestoomd. Op die manier wordt alle hardnekkig vuil verwijderd, waardoor wij u een 100% krasvrije wasbeurt garanderen.

2. Machinaal wassen

De nieuwe M'NEX rollover reinigt uw wagen 100% krasvrij met Carlite borstels. Na het wassen wordt er een polish over uw wagen gespoten, die voor extra glans zorgt.

Ook is er nog de extra optie om F1 wax te gebruiken. Deze wordt verneveld over uw wagen, gevolgd door een effectieve massage door de borstels. Dit geeft een onvergelijkbare glans en bescherming aan de lak van uw voertuig. Daardoor is deze beschermd tegen alle mogelijke weersinvloeden.

3. Machinaal & manueel drogen

Na het wassen zorgt het droogportaal, met zijn krachtige drogers, voor een droge wagen. Om tenslotte in schoonheid te eindigen, wordt uw wagen volledig manueel afgedroogd, ook in de deurstijlen. Wij wassen uw auto tot in de ...